måndag 26 november 2007

Helgen som just passerat

...har varit fylld med aktiviteter och händelser.

Martin var tvungen att jobba i lördags så Nelly och jag passade på att åka till Lund för att träffa mormor Lena och Helens kompis sen snart 10 år Allan. Mycket trevligt. Mamma tog med oss till Hjärup och Jakriborg som är ett bostadsområde i medeltida stil. Fint men det kändes som en kuliss till en film. Där tittade vi in i mammas favoritbutik och hon hittade lite fint på rea.

Allan kom över på fika och fick träffa Nelly. Med sig hade han en fin kanin till henne. Den föll hon för direkt och började krama och mysa med öronen på den.
Allan och Nelly.

Nelly har mer och mer börjat ta tag i saker och även börjat med nya ljud. Hon "brummar" med läpparna, som om hon gör motorljud. Mycket charmigt när hon "brummar" samtidigt som hon försöker stoppa in tummen i munnen för att suga på den innan hon ska sova. Svårt att hålla sig för skratt.

Igår i ruskvädret blev det byggvaruhus och titt på bänkskiva och belysning. Blev ett rep, ljusslinga till balkongen och en sladdströmbrytare istället. Billigt och bra. Skivan ska vi ha på skåpen som Martin satt upp i hallen. Sen blev det lite lokal shopping på Swedala outlet. Jag hittade mig ett par jeans och strumpor, Martin köpte två t-shirts och en halsduk. Vi hittade även svarta julgranskulor med dödskallar på. Undrar var vi ska hänga dem...

Otroligt vackert väder ute idag, blåsigt men klart. Ska se till att surra/binda/knyta fast presenningen vi lagt över utemöblerna ordentligt idag så att den inte blåser sönder eller blåser iväg. Ska även försöka såga till ett skoställ från IKEA till lämplig hallstorlek. Skorna står huller om buller i hallen som det ser ut nu. Så vill vi inte ha det. Och återvinningscentralen ska få mer innehåll idag. Lite kartong från skåpen vi satt upp i hallen ska återvinnas, samt lite trädgårdsavfall och dylika saker. Önska mig lycka till!

Inga kommentarer: