måndag 8 september 2008

Massor med födelsedagsfirande

Nelly är en stor tjej nu. Hon har fyllt 1år i veckan som gått, närmare bestämt den 4/9. Födelsedagen firades med vanlig frukost; gröt, fruktpure och vatten att dricka. Sen såg vi till att göra oss i ordning och Nelly fick på sig födelsedagskläderna. En liten myshörna ordnades på golvet så att vi kunde öppna presenterna. Nelly fick en Duplo traktor av oss och ett "birthday train" som man har som dekoration med ljus på födelsedagar. Mycket fint. Och med posten kom det en fin klänning med tillhörande thigts från Emma i Stockholm. Vi hade också köpt lite kläder och ganska många barnböcker till henne.

På eftermiddagen kom Nellys morfar med en Cykelsits till henne. Helt perfekt. Morbror Magnus hade också bidragit till den. Lagom till middagen kom Nellys faddrar Erica och Stefan. De hade med sig en anka som Nelly ska dra efter sig när hon börjar gå och en marionettdocka i form av en liten mus. Den vägrade Nelly släppa sen hon fått den.

Igår kom resten av familjen för att fira Nelly. Farmor, farfar, farbror Gustav och faster Anna, farbror Rasmus och mormor kom. Hela huset var fullt av släktingar Och Nelly fick så mycket fina saker. En stickad, en t-tröja, en bok, ett pussel, regnkläder, ett set i fleece, en söt mössa, en matskål, en haklapp med texten "Ändra menyn annars byter jag restaurang", en leksakshund och två par strumpor. Jag tror det var allt. Nelly verkade ha jätteroligt med alla som hon kunde leka och busa med.

Inga kommentarer: