måndag 7 januari 2008

Helg med vinterväder

Vi kom aldrig iväg i lördags till våra goda vänner. Vädret ställde till det rejält. Ett par minusgrader och regn. Aldrig en bra kombination. Hela Svedala var täckt av 3 mm is. Vi hade klätt på oss och Nelly, gick ut och kom 50 meter innan vi bestämde oss för att inte våga chansa. Visst vi hade säkert kommit till Malmö, men inte säkert med hela armar och ben. Så vi fick fira lördagen hemma. Helt ok.

I går var vädret mer "åka till Malmö" vänligt så då blev besöket av. Supertrevligt och jättegod mat. Tack tack! Nelly var på strålande humör och visade upp sina pruttljud som hon börjat med igen. Hon log och hade det allmänt bra.

När vi kom hem igen fick hon sig lite morotspuré. Det verkar hon gilla. Hon åt upp nästan allt vi värmt till henne, ca 3 teskedar. Inte mycket för oss, men för henne är det betydligt mer. Det verkar som hon tål det och gillar det.

Idag ska Nelly och jag till BVC på Mammagrupp. En hop mammor som pratar om sina bebisar med en BVC sjuksköterska. Ska bli kul att träffa mammor i Svedala. Känner inte så många här ute.

Annars är jag lite hängig idag, seg i huvudet och ont i halsen. Måste försöka se till att kurera mig lite. Apelsiner ska inhandlas, samt honung och mat i allmänhet.

Inga kommentarer: